Restoran Papafigo smješten je u centralnoj zgradi kampa i otvoren je cijele godine. Vjerujemo da će vam se svidjeti interijer, ali dvije terase su ono što će vas ostaviti bez teksta. Terasa na krovu centralne zgrade pruža jedinstven panoramski pogled na maslinike u okolici, more i brijunski arhipelag – ne moramo vam reći kako nema ljepšeg zalaska sunca od onog s terase našeg restorana.

Restoran radi cijeli dan i dostupan je za doručak, ručak, večeru ili brzi zalogaj ako ste raspoloženi za to. Svakodnevno kreiramo poseban jelovnik za vas, sa svježim namirnicama lokalnih proizvođača koje pronađemo na tržnici. Riba i ostali plodovi mora, meso, povrće i domaća tjestenina samo su dio gourmet iznenađenja koje pripremamo. Osim osnovnih namirnica, uživat ćete u ekstra djevičanskom maslinovom ulju i vinu vrhunskih proizvođača našega kraja.

Vjerujemo u koncept „od polja do stola“ i to je ono što i vama nudimo – Mediteran za vaše nepce.

Restoran je namijenjen gostima kampa Papafigo i vanjskim posjetiteljima, a sastoji se od 100 sjedećih mjesta te je izvan glavne sezone pogodan za razna događanja, team buildinge, vjenčanja i ostale svečanosti.