Kamp Papafigo poštuje privatnost i štiti osobne podatke svojih korisnika ili drugih osoba s kojima ostvaruje poslovnu suradnju, a čije osobne podatke prikuplja i obrađuje u svom svakodnevnom poslovanju.
U cilju osiguranja poštene i transparentne obrade, Kamp Papafigo želi dati jasne informacije o obradi i zaštiti osobnih podataka koje prikuplja i obrađuje te omogućiti jednostavan nadzor i upravljanje nad osobnim podacima i  privolama.

Pravilima privatnosti osiguravamo adekvatnu razinu zaštite podataka u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka i drugim primjenjivim važećim zakonima vezanim uz zaštitu osobnih podataka.

Obrađujemo podatke o našim trenutnim i potencijalnim gostima, zaposlenicima, kupcima, dobavljačima.

Kamp Papafigo je vlasnik stranice www.papafigo.hr te prilikom posjeta stranice automatski prikupljamo određene podatke i statističke informacije putem naših Internet servera ili „kolačića“. Primjeri informacija o Vašem korištenju stranice uključuju: najposjećenije i najgledanije stranice i poveznice na našoj web stranici, vrijeme provedeno na stranici, najpopularnije ključne riječi koje korisnike vode do naše stranice, Vaša IP adresa, informacije koje se skupljaju putem kolačića, podaci Vašeg uređaja poput postavki hardwarea, sistemske aktivnosti, vrste pretraživača itd. Svrha takve obrade je da svoje stranice uredimo na način da budu što efikasnije i jednostavnije za naše posjetitelje odnosno da ih prilagodimo Vašim potrebama.

Prikupljanje i obrada podataka

Obrađujemo Vaše osobne podatke u svrhu što kvalitetnije pružanje usluga, unaprjeđenje naše web stranice i / ili usluga te razvoj i oglašavanje nove usluge.

Vaše osobne podatke koristimo osobito za izvršavanje naših usluga.

Prikupljamo i obrađujemo osobne podatke koje nam se dobrovoljno dajete tijekom korištenja naših web-stranica i / ili usluga:

kontaktne, identifikacijske pojedinosti i pojedinosti o plaćanju koje ste nam pružili kako bi osigurali pružanje usluga koje ste rezervirali putem naših web stranica, putem treće strane, telefonom ili putem osobnih rezervacija. Ovo bi moglo uključivati informacije poput Vašeg imena i prezimena, adrese, broj telefona, spol, datuma rođenja, državljanstva, broja putovnice, datuma i mjesta izdavanja Vaše putovnice, podatke o plaćanju koji uključuju pojedinosti o kreditnoj kartici i CVV kod, podatke o letu, ime i prezime drugih gostiju na rezervaciji, napomene koje ste nam dali i preferirane načine komunikacije. Također, primamo podatke od trećih strana i web stranica, putničkih agenata, te web stranica za rezervacije/rezervacijskih web stranica.

S kime dijelimo Vaše osobne podatke u ovu svrhu?

Možemo dijeliti Vaše osobne podatke s trećim stranama ili našim zaposlenicima za sljedeće svrhe:

-slanje podataka za check-in/out prije Vašeg dolaska

-da bi potvrdili Vaš identitet

-za provjeru kartičnog plaćanja (uključujući postupak pred autorizacije koji se provodi prilikom prijave u našem kampu) i povrata sredstava

-da bismo izvršili rezervacije, otkaz i promjenu rezervacije

-kako bismo omogućili Vašu rezervaciju i bilo koje posebne zahtjeve ili zatražene usluge

-kako bismo Vam, gdje je to moguće, poslali tekst dobrodošlice ili e-poštu sa podacima o boravku.

Kada šaljete upit o našim uslugama ili zahtijevate korisničku podršku u vezi s našim uslugama možemo prikupljati Vaše osobne podatke. Koristimo razna korisnička sučelja kako bismo Vam omogućili pružanje informacije o našim uslugama ili kako bismo odgovorili na Vaše upite. U svakom slučaju se mogu  zatražiti kontakt informacije, zajedno s pojedinostima  o drugim osobnim podacima koji su relevantni za Vaš upit. Ove se informacije upotrebljavaju kako bismo mogli odgovoriti na Vaše upite.

Zakonitost obrade i rok čuvanja

To je propisano lokalnim zakonom i ti se podaci čuvaju 10 godina od datuma Vašeg boravka.

Osobne podatke pohranjujemo samo dok su nam potrebni u svrhe u koje ih prikupljamo.​ Osobne podatke prikupljene u svrhu prodaje proizvoda i usluga ili marketinških aktivnosti pohranjujemo dok ne povučete privolu, otkažete pretplatu ili ne zatražite brisanje pretplate, ili pak nakon određenog razdoblja neaktivnosti.

Vaša prava

Pravo na brisanje („pravo na zaborav“) – ispitanik ima pravo od Kampa Papafigo ishoditi brisanje osobnih podataka koji se na njega odnose, a Kamp Papafigo ima obvezu obrisati osobne podatke bez nepotrebnog odgađanja ako je ispunjen jedan od sljedećih uvjeta:

– osobni podaci više nisu nužni u odnosu na svrhe za koje su prikupljeni ili na drugi način obrađeni

– ispitanik povuče privolu na kojoj se obrada temelji, a ne postoji druga pravna osnova za obradu

– osobni podaci nezakonito su obrađeni

– osobni podaci moraju se brisati radi poštovanja pravne obveze

Zaštita osobnih podataka

Pristup podacima unutar Kampa Papafigo ograničen je samo na one podatke koji su potrebni za obavljanje pojedinih poslovnih zadataka i to isključivo ovlaštenim osobama koje neposredno rade na pružanju odnosno održavanju usluge, te na poboljšanju kvalitete i naplati usluge/proizvoda, u skladu sa jasno definiranim ulogama i odgovornostima kampa.

Kolačići

Ova Pravila o kolačićima objašnjavaju što su kolačići i kako ih koristimo, vrste kolačića koje koristimo, tj. podatke koje prikupljamo pomoću kolačića, kako se te informacije koriste i kako kontrolirati postavke kolačića. Za daljnje informacije o tome kako koristimo, pohranjujemo i čuvamo vaše osobne podatke, pogledajte naša Pravila o privatnosti.

Možete u bilo kojem trenutku promijeniti ili povući svoj pristanak iz Izjave o kolačićima na našoj web stranici.

Saznajte više o tome tko smo, kako nas možete kontaktirati i kako obrađujemo osobne podatke u našim Pravilima o privatnosti.

Vaš pristanak odnosi se na sljedeće domene: papafigo.hr

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se koriste za pohranu malih podataka. Pohranjuju se na vašem uređaju kada se web stranica učita u vaš preglednik. Ovi nam kolačići pomažu da web mjesto pravilno funkcionira, učini ga sigurnijim, pruži bolje korisničko iskustvo i shvati kako web stranica radi te da analiziramo što funkcionira i gdje treba poboljšati.

Kao i većina internetskih usluga, naša web stranica koristi kolačiće prve i treće strane u nekoliko svrha. Kolačići prve strane uglavnom su potrebni da bi web stranica funkcionirala na pravi način i oni ne prikupljaju nikakve vaše osobne podatke.

Kolačići treće strane koji se koriste na našoj web stranici uglavnom služe kako bi se razumjelo kako web stranica funkcionira, kako komunicirate s našom web stranicom, kako biste zaštitili naše usluge, pružili oglase koji su relevantni za vas, a sve u cilju pružanja boljeg i poboljšanog korisničkog iskustva i pomažu ubrzati buduće interakcije s našim web mjestom.

Suštinski:

Neki su kolačići neophodni da biste mogli iskusiti punu funkcionalnost naše stranice. Omogućuju nam održavanje korisničkih sesija i sprečavanje bilo kakvih sigurnosnih prijetnji. Ne prikupljaju i ne pohranjuju nikakve osobne podatke.

Statistika:

Ovi kolačići pohranjuju podatke kao što su broj posjetitelja web mjesta, broj jedinstvenih posjetitelja, koje su stranice web mjesta posjećene, izvor posjeta itd. Ti nam podaci pomažu da shvatimo i analiziramo koliko dobro web stranica djeluje i gdje potrebno ga je poboljšati.

Marketing:

Na našoj web stranici prikazuju se oglasi. Ovi se kolačići koriste za personalizaciju oglasa koje vam prikazujemo tako da vam znače. Ovi nam kolačići pomažu i da pratimo učinkovitost ovih oglasnih kampanja.

Informacije pohranjene u ovim kolačićima također mogu koristiti nezavisni pružatelji oglasa za prikazivanje oglasa na drugim web mjestima u pregledniku.

Funkcionalno:

To su kolačići koji pomažu određenim nebitnim funkcijama na našoj web stranici. Te funkcionalnosti uključuju ugrađivanje sadržaja poput videozapisa ili dijeljenje sadržaja web stranice na platformama društvenih medija.

Postavke:

Ovi nam kolačići pomažu u pohrani vaših postavki i postavki pregledavanja poput jezičnih postavki kako biste imali bolje i učinkovitije iskustvo u budućim posjetima web mjestu.

Ako kasnije tijekom sesije pregledavanja odlučite promijeniti svoje postavke, na zaslonu možete kliknuti karticu “Pravila o privatnosti i kolačićima”. Ovo će ponovno prikazati obavijest o pristanku koja vam omogućuje da promijenite postavke ili u potpunosti povučete pristanak.

Uz to, različiti preglednici nude različite metode za blokiranje i brisanje kolačića koje koriste web stranice. Možete promijeniti postavke svog preglednika kako biste blokirali / izbrisali kolačiće. Da biste saznali više o upravljanju i brisanju kolačića, posjetite wikipedia.orgwww.allaboutcookies.org.