Papafigo Camping mali je obiteljski kamp smješten u naselju Salvela, u blizini grada Vodnjana u prekrasnoj Istri. Kamp je otvoren 2021., a gostima pruža mir i privatnost na ekskluzivnoj lokaciji u masliniku s pogledom na more i Nacionalni park Brijuni – jedini nacionalni park na ovome području.

Kamp je kategoriziran s 4 sunca i može primiti do 60 osoba. Otvoren je od proljeća do jeseni, tijekom najljepših mjeseci u Istri. Otkrite čari Istre, uživajte u avanturama i gastronomskim delicijama koje vam pruža ovo područje. Možete birati među glamping šatorima, mobilnim kućicama, parcelama ili se odlučiti za našu Vilu Volieru. Što god odaberete, vjerujemo da ćete uživati i napuniti baterije na odmoru.

Kamp vodimo mi, obitelj Buršić, u kojoj svatko ima svoja zaduženja i vještine zbog kojih smo se i odlučili na ovakav projekt. Tata Mladen i mama Morena htjeli su svojoj djeci Roberti, Leonardi i Mauru pružiti mogućnost rada na nečemu svome. Zaduženja su podijeljena tako da je Mladen voditelj kampa, ujedno zadužen za nabavku. Njega ćete vidjeti kako svakog jutra odlazi na tržnicu po svježe namirnice i vodi brigu da jedete lokalno. Mama Morena se bavi financijama i drži „četiri kantuna hiže“, kao i svaka žena. Djeca su zadužena za operativni dio posla. Roberta je vaša domaćica i njen vas osmjeh dočekuje na recepciji, a Leonarda je zadužena za lijep početak vašeg dana uz kavu i doručak (osim toga, zna sve popraviti). Mauro uskače kad treba testirati radi li PS5…

Kamp se sastoji od centralne zgrade s restoranom Papafigo u kojem možete uživati za doručak u svježim, lokalnim namirnicama karakterističnim za Istru i mediteransku prehranu. Osim restorana, ovdje se nalazi i wellness zona s turskom i finskom saunom, hidromasažnom kadom te prostorom za masažu.

Gostima kampa na raspolaganju je i vanjski bazen ukupne površine 146 m2. Bazen se sastoji od dva dijela: jednog za djecu, dubine do 25 cm, i drugog za odrasle. Bazen ima sunčalište s ležaljkama i suncobranima koje gosti mogu besplatno koristiti. Pripremili smo nešto i za vaše najmlađe – dječji park s toboganom i ljuljačkama te sobu s igraćim konzolama.

Vrste smještaja:

  • Luksuzna vila za odmor Voliera (maks. 8 osoba)
  • Osam mobilnih kućica u masliniku
  • Sedam glamping šatora
  • Osam parcela